Bruidsfotografie

De mooiste herinnering aan jullie trouwdag

Jullie trouwdag is een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Daarom vind ik het prettig om eerst eens kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie kan ik jullie hier in mijn studio wat van mijn werk laten zien. Zo kunnen jullie een beeld vormen van wie ik ben, wat ik doe en of dit bij jullie bruiloft past. Want ik ben immers de hele dag aanwezig op de mooiste dag van jullie leven.

 

Op de trouwdag

Ik fotografeer zo onzichtbaar mogelijk. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie heel relaxed je dag kunnen beleven. Ik blend in tussen de gasten en kan op die manier bijzondere persoonlijke momentjes fotograferen, zoals dat moment dat je vriendinnen hun hoge hakken uitdoen, omdat het toch wel pittig is om daar op te lopen of dat moment dat jullie de felicitaties in ontvangst nemen van jullie ouders. Al met al streef ik er naar om zo geruisloos mogelijk een intieme reportage te maken. En als jullie dan aan het einde van de dag zeggen: “goh, ik merkte je eigenlijk helemaal niet op, maar ik wist gewoon dat je er was” dan zie ik dat als een heel fijn compliment.

 

De Fotoshoot

De fotoshoot op jullie trouwdag is misschien wel het moment waar jullie een beetje tegen op kijken: “ik ben totaal niet fotogeniek hoor, dus ik ben altijd bang dat ik raar op de foto kom”. Mijn antwoord daar op is: “geniet van elkaar, klets lekker en kijk vooral niet in de camera”.

Ik wil graag dat de fotoshoot een fijn onderdeel van jullie dag is, jullie hebben even een moment voor jullie zelf en die ga ik niet verstoren door allemaal wilde dingen uit te halen. Ik maak natuurlijke foto’s, zonder al te veel geposeer en met vooral heel veel plezier voor jullie. Het idee dat je later terugkijkt op jullie trouwdag en terugdenkt aan dat ene uurtje dat jullie even voor elkaar hadden.

 

Na de bruiloft

Na de bruiloft krijgen jullie gelijk een kleine preview. Zo heb je al iets om aan familie te laten zien of op social media te zetten. Na 4 tot 8 weken heb ik alle foto’s uitgezocht en bewerkt. We plannen een afspraak in waarbij ik jullie in mijn studio de foto’s laat zien. Mochten jullie nog een album willen dan kunnen jullie deze op dat moment uitzoeken.

 

Datum reserveren

Als jullie enthousiast zijn geworden en hebben besloten mij te kiezen als jullie bruidsfotograaf dan maken we de boeking definitief. Pas na het ondertekenen van de offerte en de betaling van het reserveringsbedrag van €150 is de boeking definitief. Willen jullie een kennismakingsgesprek plannen? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op!

Pakketten & prijzen

PAKKET 1 / € 789,00

4 uren bruidsfotografie
Circa 150 foto’s op usb-stick
Mini bewaar-album met 6 foto’s

 

PAKKET 2 / € 989,00

6 uren bruidsfotografie
Circa 250 foto’s op usb-stick
Mini bewaar-album met 6 foto’s

 

PAKKET 3 / € 1450,00

6 uren bruidsfotografie
Circa 250 foto’s op usb-stick
Luxe album met 40 pagina's

Meer informatie

Bekijk mijn werk

T. 06 51 96 70 57

 

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.