Moeder & dochter fotosessie

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken. Dat is de filosofie achter mijn fotografie. Ik ben al bijna 10 fotograaf en in die tijd heb ik al ontzettend veel excuses gehoord, altijd van de moeder; nee niet mij, fotografeer mijn kinderen maar. Voor mij is de grootste les als fotograaf geweest om mensen te overtuigen om voor de camera te komen staan. Er is altijd een excuus om niet voor de camera te hoeven staan, maar wat ga je doen als je kinderen op een dag zoeken naar een foto van je en die zijn er niet? Het maakt niet uit waar je op dit moment bent in je leven, hoe je eruit ziet of wat je gewicht is. Je kinderen vinden je perfect. Ik wil dat je bestaat in foto’s voor je kinderen, voor de mensen die van je houden en voor jezelf. Na al die jaren waarin ik herinneringen voor mensen heb vastgelegd weet ik dat er geen geld op de wereld is die de waarde van een herinnering kan evenaren. Dus wees niet bang om voor de camera te staan!

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    T. 06 345 60 895

     

    Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.