Trouwen in Enschede

Afgelopen juni trouwden Lindsay en Marcella. Een intiem huwelijk met al hun dierbaren. Mijn dag begon bij Marcella om als eerste haar voorbereidingen te fotograferen. Daarna vertrok ik naar Lindsay haar ouderlijk huis om daar de voorbereidingen vast te leggen. Haar meest naaste familie was al aanwezig. Er hing een heerlijk ontspannen sfeer die de hele dag bleef.

De first look vond plaats in de achtertuin. Terwijl alle dierbare familie op een klein afstandje toe keek, zagen Marcella en Lindsay elkaar voor het eerst deze dag. Ik vind het altijd prachtig om tijdens het eerste moment die verliefde blikken naar elkaar te zien. Je weet niet wat je moet verwachten en ziet elkaar voor het eerst in trouwkleding. Na dit moment hebben we heerlijk geluncht.

De fotoshoot vond plaats op het roombeek. Dit is een veelzijdige locatie die het bruidspaar erg mooi vind. Het heeft een mooie industriële look die de geschiedenis laat zien van de Textielstad die Enschede van vroeger uit is. Als tweede locatie zijn we naar het Lederboerpark gegaan. Een mooie afwisseling met de eerste locatie.

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Blekerstraat 165-7, 7513 DT Enschede

    T. 06 345 60 895

     

    Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.