WORKSHOP
PORTRET fotografie

EEN WORKSHOP PORTRETFOTOGRAFIE IN DE STUDIO

“Leer belichten, poseren en aansturen”

WORKSHOP PORTRET

Hoe schiet je een mooi portret van iemand? Hoe zorg je dat je foto al voor 90% goed is direct in de camera? Een workshop volledig gericht op belichten en poseren.

 

Poseren is een van de meest belangrijke onderdelen voor een portretfotograaf. Je MOET in staat zijn om alle modellen met alle verschillende lichaamstypes goed te kunnen laten poseren. Als je modellen niet na hoeven te denken over hoe ze moeten poseren zullen ze zich makkelijk later fotograferen.

 

Tijdens deze workshop leer ik je ook de technieken om zacht en natuurlijk te belichten.We gaan werken met één en twee flitsers. Je leert verschillende technieken zoals feathering, bouncing en diffusing om portretten in een natuurlijke licht stijl te creëren. Een stijl die je veel terug vind in mijn eigen werk.

 

Er zijn twee modellen aanwezig en de visagiste is er om de modellen te stylen zodat de foto’s gelijk een goede aanvulling zijn voor je portfolio.

 

 

De workshop is van 11.00 uur tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 124,00 euro. Dit bedrag is incl. BTW koffie, thee, een broodje en wat lekkers tussendoor. Er zijn maximaal 6 deelnemers per keer!

 

Data

Zaterdag 21 maart 2020

Zondag 19 april 2020

Wil je deelnemen? Geef je op door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

"Leer controle te krijgen over je camera,

dan zul je creative vrijheid hebben"

Referenties

Houda Ya Houda

Robin is een erg leuke toegankelijke jongeman. Het is even wennen wanneer je nog niet gewend bent met echte modellen te werken, maar gaandeweg werd het steeds leuker en meer ontspannen voor mij.

Vincent, Devian Fotograaf

Robin, nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame workshop. Ik heb er flink van genoten.

Romy

Wat heb ik veel geleerd tijdens de workshop basis fotografie. Robin legt alles op een hele duidelijke manier uit. Ik wist eerst totaal niet wat ik met mijn camera aan moest, maar nu heb ik veel meer controle. Robin, je bent top!

Wil je deelnemen?

Bericht succesvol verzonden! Bedankt voor je bericht.Er is een fout ontstaan bij de verzending, probeer het nog een keer.

Bekijk mijn werk

T. 06 345 60 895

 

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.