Workshops portret- of basisfotografie

Workshop portret fotografie

Hoe schiet je een mooi portret van iemand? Hoe zorg je dat je foto al voor 90% goed is direct in de camera? Een workshop volledig gericht op belichten en poseren. 

Poseren is een van de meest belangrijke onderdelen voor een portretfotograaf. Je MOET in staat zijn om alle modellen met alle verschillende lichaamstypes goed te kunnen laten poseren. Als je modellen niet na hoeven te denken over hoe ze moeten poseren zullen ze zich makkelijk later fotograferen.

Tijdens deze workshop leer ik je ook de technieken om zacht en natuurlijk te belichten.We gaan werken met één en twee flitsers. Je leert verschillende technieken zoals feathering, bouncing en diffusing om portretten in een natuurlijke licht stijl te creëren. Een stijl die je veel terug vind in mijn eigen werk.

Er zijn twee modellen aanwezig. De visagiste is aanwezig om de modellen te stylen zodat de foto’s gelijk een goede aanvulling zijn voor je portfolio.

De workshop is van 11.00 uur tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 99,00 euro. Dit bedrag is incl. BTW koffie, thee, een broodje en wat lekkers tussendoor.

Data 
Zaterdag 2 maart 2019

"Leer controle te krijgen over je camera, dan zul je creative vrijheid hebben"

Workshop fotografie basis

Met deze workshop leer je je camera beter gebruiken zodat je de mooiste foto’s kunt maken!

Je hebt een mooie camera. Ondanks alle knopjes en functies fotografeer je voornamelijk op de automatische stand. Soms lukt het je om mooie foto’s te maken maar je loopt regelmatig ook tegen problemen aan.  Ook al heb je een mooie camera, de automatische stand zorgt niet altijd voor het mooiste resultaat en zelfs voor een mislukte foto.  Jij weet wat je wilt, alleen de camera kan je gedachten niet lezen. In deze workshop leer ik je beter om gaan met je eigen camera. Je leert wat Diafragma, sluitertijd en Iso zijn en over sfeer en compositie.  

De dag bestaat uit twee delen. We beginnen met een stukje theorie. Daarna gaan we een aantal opdrachten fotograferen waarbij iedereen persoonlijke begeleiding zal krijgen.

Wat ga je leren?
• Diafragma, sluitertijd, Iso
• Belichting
• Welke standen heeft je camera
• Compositie
• Sfeer

De kosten voor deze workshop bedragen € 89,00 euro. Dit bedrag is incl. BTW koffie, thee, een broodje en wat lekkers tussendoor.

De workshop zal plaatsvinden in Enschede van 11.00 tot 16.00 uur. 

Data 
Zaterdag 10 februari 2018 VOL
Zaterdag 10 maart 2018 VOL

Referenties

Houda Ya Houda

Robin is een erg leuke toegankelijke jongeman. Het is even wennen wanneer je nog niet gewend bent met echte modellen te werken, maar gaandeweg werd het steeds leuker en meer ontspannen voor mij.

Vincent, Devian Fotograaf

Robin, nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame workshop. Ik heb er flink van genoten.

Romy

Wat heb ik veel geleerd tijdens de workshop basis fotografie. Robin legt alles op een hele duidelijke manier uit. Ik wist eerst totaal niet wat ik met mijn camera aan moest, maar nu heb ik veel meer controle. Robin, je bent top! 

Bekijk mijn werk