Liesbeth List de musical

Toen ik door producent De Graaf & Cornelissen gebeld werd met de vraag of ik het beeld voor de poster van Liesbeth List de musical wilde fotograferen was ik ontzettend blij en vereerd. Liesbeth List is een levende legende, hier in Nederland en ver daarbuiten.

Reneé van Wegberg zal de rol van Liesbeth gaan vertolken. Reneé was een van de eerste artiesten die mij een kans gaf om mijn portfolio op te bouwen, inmiddels 4 jaar geleden. Voor mij was het dus extra bijzonder om deze mooie opdracht samen met haar te mogen doen.

Soms komen er kansen voorbij waar je alleen maar van durft te dromen. Bij de perspresentatie van de musical mocht ik ook Liesbeth zelf fotograferen. Ze loopt richting mij en stelt zich voor en zegt tegen mij:  Heb jij de foto voor mijn poster gemaakt jongen? Wat een prachtige foto, wat heb je dat ongelofelijk mooi gedaan. Alles klopt, het lijkt wel alsof ik naar mijzelf kijk. Ik wil er sowieso een in huis hebben hangen, het liefst meerdere. Wie wil deze mooie poster nou niet thuis hebben hangen? Prachtig, dankjewel!

Een prachtig compliment en wat vond ik het bijzonder dat ik haar nu zelf mocht fotograferen.

MUA (beide foto’s): Bobby Renooij

Liesbeth List de musical is vanaf half september te zien in de theaters door heel Nederland.

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    T. 06 566 88 794

     

    Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.