Op zoek naar de perfecte zakelijke portretten die je persoonlijkheid en professionaliteit uitstralen? Je bent aan het juiste adres! Als specialist in zakelijke portretfotografie, begrijp ik het belang van een sterke eerste indruk. Jouw zakelijke foto functioneert als je online visitekaartje, essentieel voor die allereerste indruk, net zoals je huisstijl en logo.

 

Mijn ervaring strekt zich uit van intieme fotoshoots voor kleine teams tot grootschalige projecten voor groepen tot 500 personen. Ik bied een gestroomlijnde ervaring met een handige online plannings-tool. Hiermee kunnen jouw medewerkers zich eenvoudig inschrijven en genieten van de voordelen van directe beeldbewerking, zodat ze onmiddellijk toegang hebben tot hun nieuwe professionele profielfoto's.

 

Voor degenen die extra impact willen maken, bied ik de optie om een visagist toe te voegen aan de sessie. Deze professional zorgt ervoor dat je er op je best uitziet, terwijl je natuurlijke schoonheid behouden blijft.

 

Ik werk samen met jou om portretten te creëren die niet alleen je professionele imago versterken, maar ook je unieke verhaal vertellen. Ik leg je vast op je mooist, en jij kiest de foto waar je het meest tevreden mee bent. Mijn klanten, waaronder velen die normaal gesproken camera-schuw zijn, zijn vaak verbaasd over hoe comfortabel en tevreden ze zijn met het eindresultaat.

 

Of je nu kiest voor een sessie in mijn studio in Enschede of een fotoshoot op jouw locatie, ik ben uitgerust met een hoogwaardige mobiele studio en pas me aan elke ruimte aan. Van een kleine vergaderruimte tot een uitgebreide buitenlocatie, ik zorg voor professioneel belichte portretten die aan al jouw wensen voldoen.

 

Achtergronden zijn meer dan alleen decor; ze zijn een integraal onderdeel van jouw portret. Of je nu kiest voor een zakelijk grijze achtergrond, een kleurrijke setting of een specifieke plek op kantoor, ik werk nauw met je samen om het perfecte plaatje te realiseren.

 

Bij elke foto garandeer ik een vakkundige nabewerking, waarbij ongewenste details zorgvuldig worden verwijderd en elke foto wordt geperfectioneerd op kleur en contrast. Mijn belofte aan jou is een professionele, persoonlijke en precieze aanpak om jouw professionele portret tot een succes te maken. Laten we samen jouw ideale fotosessie plannen!

Pakketten & prijzen

Social mediashoot/ € 99,00

Voor 1 persoon

• incl 3 bewerkte foto's in hoge resolutie
In mijn studio in Enschede
Extra foto's bij te bestellen

 

 

Fotosessie voor je hele bedrijf of afdeling?

Vraag een offerte aan

via onderstaande knop:

 

Bekijk mijn werk

T. 06 566 88 794

 

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.