WORKSHOP
fotografie BASIS

Leer de basis van fotografie

“Haal je camera van de automatische stand”

WORKSHOP FOTOGRAFIE BASIS

“Ontwikkel de fotograaf in jou!”

Je hebt een mooie camera gekocht, of je hebt hem al een tijdje. Ondanks alle knopjes en functies fotografeer je voornamelijk op de automatische stand. Soms lukt het je om mooie foto’s te maken maar je loopt regelmatig ook tegen problemen aan. De foto is dan bijvoorbeeld niet scherp, te licht of juist te donker. Ook al heb je een mooie camera, de automatische stand zorgt niet altijd voor het mooiste resultaat en zelfs juist vaak voor een mislukte foto. Jij weet wat je graag wilt, alleen de camera kan je gedachten niet lezen. In deze workshop leer ik je beter om gaan met je eigen camera.

 

Je leert wat Diafragma, sluitertijd en Iso zijn en hoe je dit moet toepassen.

 

Naast de techniek gaan we het ook hebben over sfeer en compositie.

Bedenk je eens hoeveel beter je foto’s zullen worden als je zou weten hoe je de camera zelf moet instellen. Weten welke instellingen je in welke situatie zou moeten gebruiken. Hoe gaaf zou het zijn als je de foto’s kunt maken zoals jij dat wilt.

 

De dag bestaat uit twee delen. We beginnen met een stukje theorie. Aan de hand van voorbeeldfoto’s zal ik de verschillende functies uitleggen. Daarna gaan we een aantal opdrachten fotograferen waarbij iedereen persoonlijke begeleiding zal krijgen.

 

 

Wat ga je leren?

  • Diafragma, sluitertijd, Iso
  • Belichting
  • Welke standen heeft je camera
  • Compositie
  • Sfeer

De workshop is van 11.00 uur tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 75,00 euro. Dit bedrag is incl. BTW koffie, thee, een broodje en wat lekkers tussendoor. Er zijn maximaal 6 deelnemers per keer!

 

Data

Zondag 22 maart 2020
Zaterdag 18 April 2020

Wil je deelnemen? Geef je op door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Met deze workshop leer je je camera beter gebruiken zodat je de mooiste foto’s kunt maken!

Referenties

Houda Ya Houda

Robin is een erg leuke toegankelijke jongeman. Het is even wennen wanneer je nog niet gewend bent met echte modellen te werken, maar gaandeweg werd het steeds leuker en meer ontspannen voor mij.

Vincent, Devian Fotograaf

Robin, nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame workshop. Ik heb er flink van genoten.

Romy

Wat heb ik veel geleerd tijdens de workshop basis fotografie. Robin legt alles op een hele duidelijke manier uit. Ik wist eerst totaal niet wat ik met mijn camera aan moest, maar nu heb ik veel meer controle. Robin, je bent top!

Wil je deelnemen?

Bericht succesvol verzonden! Bedankt voor je bericht.Er is een fout ontstaan bij de verzending, probeer het nog een keer.

Bekijk mijn werk

T. 06 566 88 794

 

Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.