Workshop fotografie basis

Workshop fotografie basis

Ontwikkel de fotograaf in jou!”

Met deze workshop leer je je camera beter gebruiken zodat je de mooiste foto’s kunt maken!

Je hebt een mooie camera gekocht, of je hebt hem al een tijdje. Ondanks alle knopjes en functies fotografeer je voornamelijk op de automatische stand. Soms lukt het je om mooie foto’s te maken maar je loopt regelmatig ook tegen problemen aan. De foto is dan bijvoorbeeld niet scherp, te licht of juist te donker. Ook al heb je een mooie camera, de automatische stand zorgt niet altijd voor het mooiste resultaat en zelfs juist vaak voor een mislukte foto.  Jij weet wat je graag wilt, alleen de camera kan je gedachten niet lezen. In deze workshop leer ik je beter om gaan met je eigen camera. Je leert wat Diafragma, sluitertijd en Iso zijn en hoe je dit moet toepassen. Naast de techniek gaan we het ook hebben over sfeer en compositie.

Bedenk je eens hoeveel beter je foto’s zullen worden als je zou weten hoe je de camera zelf moet instellen. Weten welke instellingen je in welke situatie zou moeten gebruiken. Hoe gaaf zou het zijn als je de foto’s kunt maken zoals jij dat wilt.

De dag bestaat uit twee delen. We beginnen met een stukje theorie. Aan de hand van voorbeeldfoto’s zal ik de verschillende functies uitleggen. Daarna gaan we een aantal opdrachten fotograferen waarbij iedereen persoonlijke begeleiding zal krijgen.

Wat ga je leren?

 • Diafragma, sluitertijd, Iso
 • Belichting
 • Welke standen heeft je camera
 • Compositie
 • Sfeer

De kosten voor deze workshop bedragen € 89,00 euro. Dit bedrag is incl. BTW koffie, thee, een broodje en wat lekkers tussendoor.

De workshop zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei in Enschede van 11.00 tot 16.00 uur. Je kunt jezelf opgeven via het contactformulier onder dit bericht.

De workshop heeft max. 8 deelnemers.

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Portraits by Robin

  Blekerstraat 165-7, 7513 DT Enschede

  T. 06 345 60 895

   

  Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.