Moeder en dochter fotoshoot Enschede

Toen Bianca en haar moeder eind 2014 bij mij in de studio kwamen greep hun verhaal mij enorm aan. Ze vertelde dat haar moeder (56) ernstig ziek was. Door haar ziekte werdt ze erg beperkt in alles wat ze kon doen. Het was de vraag hoe lang Bianca haar moeder nog bij zich kon houden. Daarom wilde Bianca graag een fotoshoot samen met haar moeder om samen nog een keer een mooie blijvende herinnering te maken.

Bij het ophalen van de foto’s vertelde Bianca mij dat ze het erg fijn vond dat haar moeder zich even niet ziek voelde. Even weer zoals voor dat ze ziek werd. Dat vond ik een enorm compliment.

Bianca haar moeder is in 2015 overleden. Dit is waarom een fotoshoot zo belangrijk is. Een tastbare herrinering voor altijd.

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    T. 06 566 88 794

     

    Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.