Musical Awards Gala 2023

Afgelopen maandag had ik het voorrecht om voor de derde keer deel uit te maken van een bijzonder evenement: het Musical Awards Gala 2023. Dit schitterende evenement werd gehouden in het iconische Circus Theater in Scheveningen. Het was een avond vol prachtige muziek, emotionele uitvoeringen en onvergetelijke momenten.

Ik kreeg de kans om mijn studio weer op te bouwen in het theater en de winnaars te fotograferen nadat ze hun awards hadden ontvangen. Het is altijd een bijzonder moment om de blijdschap, de trots en de opluchting in de ogen van de winnaars vast te leggen. Elk jaar weer ben ik dankbaar dat ik deze bijzondere momenten mag vastleggen.

De grote winnaars van het Musical Awards Gala 2023 waren Les Misérables en Sweeney Todd. Ze gingen respectievelijk met vijf en vier juryprijzen naar huis, waaronder de awards voor beste musical in de categorieën grote en kleine productie. Het was indrukwekkend om de vreugde en het enthousiasme van de cast en crew te zien bij het in ontvangst nemen van deze prijzen.

De awards voor de beste vrouwelijke hoofdrollen werden gewonnen door Gaia Aikman voor de grote musical Disney’s Aida en Brigitte Heitzer voor de kleine musical Blind Date. De prijzen voor de beste mannelijke hoofdrollen gingen naar Freek Bartels in Les Misérables en Hans Peter Janssens in Sweeney Todd. Het was een genot om deze getalenteerde acteurs te mogen portretteren, hun dankbaarheid en vreugde waren bijna tastbaar.

Ondanks de glitter en glamour van de avond, ben ik me er altijd van bewust dat achter elke glimlach en elke traan een verhaal van hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding schuilt. Het is dit verhaal dat ik probeer vast te leggen in mijn foto’s.

Het was een mooie avond en een ervaring die ik graag met jullie wilde delen. Ik kijk uit naar de volgende keer dat ik de kans krijg om deze bijzondere momenten vast te leggen.

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    T. 06 566 88 794

     

    Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.