Hotel Wonderland

Af en toe krijg ik het geluk een opdracht te ontvangen die mijn grenzen verlegt en mijn creativiteit echt op de proef stelt. Onlangs was zo’n moment: ik kreeg een uitdaging van Hotel Wonderland. Ze vroegen me foto’s te maken van hun cast, maar dan in een setting die je aan een droom of nachtclub doet denken. Een fascinerend concept, maar met een twist: de locatie was een oude fabriek met een smalle, donkere gang. Het uitwerken van een lichtplan was een uitdaging, maar ik houd wel van een uitdaging.

Voordat ik verder ga, wil ik je even meenemen naar het universum van Hotel Wonderland. Het is een unieke voorstelling die de grens tussen droom en werkelijkheid doet vervagen. Het verblijf is echter tijdelijk, en vereist uiteindelijk een keuze tussen ‘het bekende’ en ‘het onbekende’. Pan, de gedaanteverwisselende bewaarder van het hotel, stopt de tijd voor elf gasten, waardoor ze permanent in het hotel blijven. Wanneer ze zich realiseert dat deze actie hen gevangen houdt, besluit ze de tijd te hervatten en de bewoners te helpen hun keuze te maken.

Terug naar mijn avontuur. Met het beperkte licht moest ik kleurrijke foto’s maken die de droomachtige sfeer van de voorstelling vastlegden. Ik experimenteerde met verschillende lichtbronnen en technieken, en uiteindelijk vond ik de perfecte balans. De resultaten waren verbluffend, met diepe schaduwen en levendige kleuren die echt een gevoel van een andere wereld opriepen.

Het was geweldig om met de cast te werken. Elk lid bracht zijn of haar unieke persoonlijkheid naar de set, wat de foto’s echt tot leven bracht. Ik deed mijn uiterste best om hun energie en de sfeer van de voorstelling vast te leggen, en ik ben heel tevreden met hoe het uiteindelijk uitpakte.

Deze opdracht was een geweldige ervaring. Het gaf me de kans om te experimenteren, te leren en iets nieuws en opwindends te creëren. Bedankt, Hotel Wonderland, voor deze fantastische opdracht.

0 reacties
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    T. 06 566 88 794

     

    Op al mijn producten en diensten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.